Blogg

Känd tv4 profil angrep kvinnlig kollega

Anders Öfvergård, Tv-profilen, känd som ”arga snickaren” Höjde rösten mot en kvinnlig kollega och tog sedan också tag i hennes handleder. Mannen ska också ha varit berusad vid händelsen. Enligt uppgifter till Aftonbladet.

Man tar bort honom från en planerad storproduktion, en vars TV4 redan har gått ut med reklam för. Att en känd tv4 profil angrep kvinnlig kollega är oacceptabelt.

Under en slutfest i helgen tappad kända Tv-profilen kontrollen, Enligt uppgifter ska han ha kört rattfull i en golfbil, en kollega försökte då stoppa honom, vilket resulterade i ett gräl med hög röst och handgrepp.

TV4 bekräftar – Känd profil angrep kollega

Mannen är inte längre aktuell för det nya programmet. bekräftar Viveka Hansson som är programdirektör på TV4.

”Gjorde ett beslut om en ny medarbetare. Vi utesluter dock inte att flera åtgärder. Men först behöver vi få fram all information, och det arbetet fortsätter” Kommenterar hon till Aftonbladet.

”Det stämmer att jag var otrevlig. Jag har bett om ursäkt”.

Anders uttrycker sig ångerfullt och erkänner att händelsen har inträffat. Han påstår att det stämmer att händelsen har förekommit och att han är oerhört ledsen för detta. Att han bad om ursäkt för sitt beteende och gärna gör det igen om det skulle behövas.