Blogg

Kaiya Bella Luna Stormare

Många känner till Peter Stormare, en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men har du koll på hans dotter, Kaiya Bella Luna Stormare? Kaiya är idag 13 år gammal och är född den 9 maj 2009.

Familjen

Hon bor tillsammans med mamma Toshimi och pappa Peter i Hollywood i Los Angeles. Peter var tidigare gift och skilde sig sedan 2006, och har även en dotter från det tidigare förhållandet, Kelly Stormare. Kelly bor i Sverige men har en god kontakt med familjen i Los Angeles, trots avståndet mellan Sverige och USA.

Vardagen och livet i Hollywood

Att växa upp som kändisbarn har både Kaiya och Kelly fått hänga med på många stora tillställningar och ögonblick på röda mattan. Många bilder från röda mattan visar Peter och Kaiya på en mängd filmpremiärer. Även om det glammiga livet med alla sociala tillställningar lockar uppges familjen även trivas bra i den lite lugnare miljön.

Går i sin pappas fotspår

Trots sin unga ålder har Kaiya Bella Luna Stormare redan börjat gå i sin pappas fotspår. Vid flera tillfällen har nämligen Kaiya synts till i Tv-rutan. Senast i form av Svenska reklamfilmer tillsammans med pappa Peter. Vem vet, kanske kan Kaiya bli Sveriges nya Hollywoodstjärna om några år?