Föryngrande korta frisyrer 60

by Fredrik Hallberg

Att känna sig vacker är viktigt för alla oavsett ålder, men de hormonella förändringarna i kroppen ställer till det lite ibland. Ditt tidigare så tjocka och fylliga hår blir grått och tunnare. Som tur är finns det snygga frisyrer för alla hårtyper. Frisyrer som även får dig över 60 att känna dig som en skönhetsdrottning.

Frisyrer som bör undvikas när du är över 60

Det finns flera snygga föryngrande korta frisyrer 60, men det finns också frisyrer du bör passa dig för som istället gör att du ser äldre ut. Det som du framför allt bör undvika är frisyrer med volym i ändarna. Dessutom är tofsar och flätor inte så klädsamt när du är en mogen kvinna.

Snygga föryngrande korta frisyrer 60

Den ultrakorta frisyren Garcon som Jamie Lee Curtis har är en snygg och föryngrande frisyr. Där ditt snygga grå silverhår och den slitna luggen gör ditt ansikte mer öppet och ger på så sätt ett föryngrat utseende.

En lång bob frisyr ner till nyckelbenet är alltid en snygg look. Väljer du dessutom en bob-caret som är uppklippt i olika etapper. Får ditt tunna hår en snygg volym som ser elegant ut.

Pixiecut med lång lugg och väldigt kort i nacke och sidor ger ansiktet ett snyggt lyft för den självsäkra kvinnan.

 

Related Posts