Blogg

The man that i love sat me down last night

”Mannen som jag älskar satte mig ner igår kväll”

Det var igår kväll, mannen som jag älskar satte mig ner. Innan vi ens hade satt oss, så visste jag att det här var ett viktig ögonblick. Ser du, kommunikation är hjärtat av varje relation, eller hur? Och trots skrämmarna som kan komma med det, är det också här vi hittar vår största tillväxt.

Mina tankar irrade sig precis innan vi satte oss, men hans tysta försäkran lugnade mig. Du förstår kanske, när mannen som jag älskar satte mig ner igår, var det inte med vrede eller besvikelse. Nej, det var med en lugnande ömhet, ett meddelande om att visa hur mycket han bryr sig.

Låt oss nu dyka ner i fonden av det här…

Tydliga tecken Förståelse Öppenhet
Ömsesidig respekt Lyssna aktivt Inga hemligheter
Vara stöttande Uppriktighet Ingen rädsla för att uttrycka känslor
Omtanke Öppen kommunikation Ärligt uttryck för känslor
Gemenskap och närhet Ömsesidig acceptans Att vara sårbar

Kvalitetstid som stärker banden

Att spendera tid tillsammans, bara vi två, gör att vi känner oss mer förbundna. Det hjälper oss att uppskatta varandra mer, jag menar – skrattar vi inte mer tillsammans? Delar vi inte fler minnen? Svaret är ja, och det är därför kvalitetstiden tillsammans är så viktig.

Avslutande tankar

Alla i livet är vi kanske inte privilegierade nog att ha någon som tar sig tid att sätta oss ner och kommunicera öppet. Om mannen som jag älskar satte mig ner igår kväll, är det för att han bryr sig tillräckligt för att vilja se båda av oss växa tillsammans. Att sitta ner, utan distraktioner, utan förvarningar, det är ett tecken på äkta kärlek.

Det är det vi alla strävar efter, eller hur?