Blogg

Ju mer jag tränar desto mer tur har jag

”Ju mer jag tränar, desto mer tur har jag”

Det är ingen tillfällighet

Vet du inte varför? Well, låt mig berätta en liten hemlighet bakom detta uttalande. Ju mer man tränar, desto mer skicklig blir man. Och när skicklighet möter möjlighet, uppfattas det som tur, min vän. Tränar du regelbundet på ett önskat fält, blir du dagsfärsk, redo att ta emot de möjligheter som kommer i din väg.

Förstå processen

Låt mig förklara det i lite mer detalj med hjälp av ett exempel. Har du någonsin tänkt på en idrottsman, till exempel en fotbollsspelare? Han kan göra ett mål mitt i en match inte bara av ren tur, utan på grund av obegränsade timmar av träning och övning bakom kulisserna.

Aktivitet Timmar av träning Tur
Fotboll 1000+ Ja
Simning 800+ Ja
Basket 1200+ Ja
Tennis 900+ Ja

Konsekvenserna av noggrann träning

När du förbehåller tid varje dag för att öva något, vare sig det är att skriva, måla, dansa, simma, lagar de färdigheter som krävs för den aktiviteten. Det hjälper dig att bli självsäker och redo att möta vad som helst i livet. Så ju mer du övar, desto mer ”tur” verkar du ha.

Slutsats

Din framgång beror inte på lycka. Det beror istället på den tid och det engagemang du investerar i ditt yrke eller din passion. Bedrägligt enkelt, eller hur? Så kom ihåg, min vän, ”ju mer jag tränar, desto mer tur har jag”. Det är en del av din resa för livslångt lärande. Så, vad väntar du på? Börja träna idag!