search
top

Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw är en svensk kändis som föddes i Lund. Han är nu 33 år gammal och är väldigt framgångsrik musiker. Han är programledare för bland annat Melodifestivalen, Allsång på Skansen och Sommarkrysset. Hans karriär börjades väldigt ungt i 2002. Han är en underbar människa som visar respekt för sina fans. Han visar också att trots att han är många år i denna bransch, vill han fortsätta att utveckla sig om artist. Det kan man enkelt se genom deltagande i alla festivaler. Hans fantastiska karaktär gör att TV stationer erbjöd honom en hel del möjligheter att arbeta i olika produktioner som jurymedlem. Han kan uttala sig som expert om alla deltagare och hjälpa dem utveckla sin karriär. Det är viktigt att nämna att hans talang inte handlar bara om röst men att han är väldig god dansare. Efter att han har avvisat inbjudning från Let’s Dance tre gånger, klarade han vinna det mot Maria Karlsson.

Musikkarriär

Måns Zelmerlöw han har spelat på scener över hela världen i nästan tjugo år. Hans beundrande stil och låtar gör att han samlar flera och flera fans runt sig varje år. Det gör att det inte spelar större roll om hans turné är runt Sverige, norden eller själva Europa. Han fortfarande kan sälja ut konserter till sista plats. Tack vare det att han är så framgångsrik, får han flera och flera inbjudningar från olika TV programmen som själv förbättrar hans position bland svenska artister och andra kändisar. Det är ett perfekt exempel på person som kan bygga sin karriär långsamt och gradvist. Måns är en stjärna som både äldre och unga personer gillar att lyssna, han är så att säga en bro mellan generationer. Sådana låtar som ”Heroes” eller ”Better now” uppskattas både av svenska publikum och hela världen. De flesta låtar som han släppte är på engelska. Dock klarade han skapa några låtar i svenska. Sådana låtar som “Ett lyckligt slut”, eller “Kära vinter” gör att man blir riktigt stolt av att vara svensk. Måns är en typ av människa som gör som han älskar göra och visar det till alla. Hans öppenhet och riktiga, äkta smil gör att man har bättre dag på direkten. Det kan är det som man kan enkelt höra i hans låtar och det är därför är han så framgångsrik. Man kan utan något problem höra glädje i hans röst som gör att man vill lyssna på hans musik om och om igen.

Musikkarriär

Musikkarriär

Icke-musikaliska aktiviteter

Som tidigare sagt Måns inte är bara musiker, men också en väldig bra dansare. Han klarade vinna den första upplagan av Let’s Dance. Efter att han tidigare har tackat nej till producenten, äntligen bestämde han sig att delta i programmet. Som han brukar göra gav han all ifrån sig och klarade vinna det mot Maria Karlsson. Det var en riktigt spännande show som beundrades av hans fans. Måns har utan tvekan tusental talanger som gör honom till en lockande kändis. Hans karriär är ett perfekt exempel till att man kan bli någon av hårda arbetet som man lägger in i något.

Comments are closed.

top