HomeBloggHur lång är Putin?

Hur lång är Putin?

Date:

Upptäck hemligheterna till en god natts sömn

En god natts sömn är viktig för att hålla...

Topp 5 filmer som kommer att hålla dig på kanten av din stol

Vem älskar inte en bra spänningsfilm? De har förmågan...

Des conseils pour être en meilleure santé et réduire le tabagisme

Préserver sa santé est primordial et nous souhaitons tous...

Woody Allen – omdiskuterad filmjätte

Han föddes som Allen Stewart Konigsberg 1:a december 1935....

Bäddmadrass – för bättre sömn

För att ge din säng en längre livslängd bör...

Hur lång är Putin? Har Putin svart bälte i karate? Är Putin sjuk? Har Putin fru och barn?

Sedan Rysslands invasion av Ukraina är det många som är nyfikna på president Putin. Vem är denne till synes korta men mäktiga man som styrt Ryssland ända sedan år 2000? Frågorna är många och skiftande, likaså svaren.

Kommer Putins hälsa tillåta honom att styra Ryssland ända till 2036?

Putin är den ledare som efter Josef Stalin har suttit längst tid vid makten i Ryssland. Efter att själv ha ändrat lagen kan han nu inneha presidentposten ända fram till 2036. Sitter han kvar tills dess kommer han slå Josef Stalin med hästlängder. Vi får se hur det blir med den saken, för på senare tid har det spridits rykten om att Putin är svårt sjuk. Men detta är uppgifter som inte har gått att få bekräftade. 

Putin är annars duktig på att visa upp sin goda hälsa i olika sammanhang och även påvisa att korta män kan vara starka. Detta gör han gärna i hockeyrinken eller i kampsporterna taekwondo eller judo, vilka han har svart bälte i. Eller rättare sagt hade. För sedan Ryssland invaderade Ukraina har den Internationella Olympiska Kommittén fråntagit honom hans bälten. 

Bilden av Putin

Putin älskar också att visa upp sig i olika sammanhang tillsammans med djur. Han har bland annat setts flyga tillsammans med flyttfåglar och rida barbröstad på en häst i vildmarken. Också detta sägs vara för att visa upp sin styrka och goda hälsa. Men det är dessutom sammanhang då han upplevs som lång och ståtlig. 

Hur lång Putin är tycks vara hemligt, men enligt amerikanska tidningar sägs han vara 1.70 cm lång. Men det finns även andra uppgifter som säger att han endast är 1.68 cm lång. Hur lång Putin egentligen är tycks han bara själv veta.

Varför är alla uppgifter om Putin hemliga?

Putin har en bakgrund inom KGB, den hemliga polisenhet som fanns under sovjettiden. Kanske är det därför som uppgifter om hans längd och hur många barn han har är så svåra att få bekräftade? Rykten säger att han har åtta barn tillsammans med tre olika kvinnor. Men precis som med hur lång Putin är, är detta uppgifter som inte har gått att få bekräftade.