Alles

 

Klezmer Clinic
Det här är inspirerande! Fint mottagande när vi gästade Linköpings Kulturskola. Workshopen gjordes tillsammans med lärarna och i slutändan hoppas vi detta kommer ungdomarna till del. Vi bjöd på konsert, gehörsspel, teoridel och samspel. Mycket givande dag för oss och det var som det verkade – ömsesidigt.


Basso Utbyte av stråkteknik.  
   
Folkbildning?
Vi arbetar periodvis med olika dansinstruktörer som är väl insatta i de olika stegen och turerna. Det blir ofta en härlig stämning och svettdropparna kryper fram. Danserna påminner lite om gilledanser här i Svedala. Kan du gå, så kan du dansa!

Att jobba med lärare och elever med själva musiken är ett nytt sätt för oss att sprida Klezmer och ett utkast av den Östeuropeiska kulturen. Kandels jobbar på att utveckla metodiken och vi hoppas på fler lyckade uppdrag.

 

Tillbaka till start 
Sidtopp
 
     
     
Michael Kors Väskor Michael Kors Väskor Väskor Michael Kors Michael Kors Väskor Väskor Louis Vuitton Oakley solglasögon Oakley solglasögon Balenciaga Borse MCM Tasche Michael Kors Taschen Michael Kors Schweiz Gucci Taschen Sac Balenciaga